Vragen en antwoorden

Hoe plaats of verander ik mijn profielfoto

je gaat naar je Profiel

MENU – LEDEN – PROFIEL
kies Profielfoto bewerken.

Kies bij voorkeur een gezichtsfoto omdat het maar een kleine afbeelding betreft.

Ideeën en gedachten

Ideeën en gedachten

Groepen binnen Sports4Two hebben een tweeledige functie. U als lid kunt zelf groepen aanmaken en als u een golfpartner heeft gevonden een verzoek aan degene vragen nadat u online vrienden bent geworden lid te worden van deze groep, de naam van de groep is aan de golfer die de groep aanmaakt.

Het tweede doel van groepen is als bijvoorbeeld een groep als golfbaan of golflocatie wordt aangemaakt er meer dan 2 personen in z’n groep lid zin er een aantal mensen die wellicht nog geen online vriend van u zijn dit omdat deze niet in uw zoekselectie naar voren kwamen, toch zichtbaar worden op u voorkeurslocatie of voorkeurgolfbaan.

Als voorbeeld stel dat u in uw zoekselectie heeft geselecteerd dat u alleen mensen uit uw leeftijdcategorie wilt zien dan vindt de zoekmachine alleen die personen, maar in een groep van een locatie of provincie kunnen meerdere van deze voorkeursselectie samenkomen.

U kunt dus bijvoorbeeld lid worden van een groep in een andere provincie om daar met een nieuwe golfpartner te gaan golfen en zo dus u online golf vrienden netwerk uit te breiden. U kunt ook van meerdere groepen lid worden of zelf meerdere groepen maken. Zoals bijvoorbeeld een groep Noord Holland spelers of Golfbaan the Dunes groep.

Als bijkomend idee zou u zelfs ook een mini golftoernooi kunnen organiseren zonder overkoepelende  organisatie. U maakt dan de groep en nodigt simpel wel uw golfmaatjes uit om lid te worden van deze groep.

Hoe stuur je een privé bericht.

Log in op Sports4two.nl

Ga naar de persoon waar je een privébericht naar wilt sturen.

  • Click op privébericht.
  • Klik op opstellen
  • Stuur aan @Gebruikersnaam (begin met @ en een naam)

Klaar.