Categorieën
Algemene-berichten

Groepen, Ideeën en gedachten

Groepen.

Ideeën en gedachten

Groepen binnen Sports4Two hebben een tweeledige functie. U als lid kunt zelf groepen aanmaken en als u een golfpartner heeft gevonden een verzoek aan degene vragen nadat u online vrienden bent geworden lid te worden van deze groep, de naam van de groep is aan de golfer die de groep aanmaakt.

Het tweede doel van groepen is als bijvoorbeeld een groep als golfbaan of golflocatie wordt aangemaakt er meer dan 2 personen in z’n groep lid zin er een aantal mensen die wellicht nog geen online vrend van u zijn dit omdat deze niet in uw zoekselectie naar voren kwamen, toch zichtbaar worden op u voorkeurslocatie of voorkeurs golfbaan.

Als voorbeeld stel dat u in uw zoekselectie heeft geselecteerd dat u alleen mensen uit uw leeftijdcategorie wilt zien dan vindt de zoekmachine alleen die personen, maar in een groep van een locatie of provincie kunnen meerdere van deze voorkeursselectie samenkomen.

U kunt dus bijvoorbeeld lid worden van een groep in een andere provincie om daar met een nieuwe golfpartner te gaan golfen en zo dus u online golf vrienden netwerk uit te breiden. U kunt ook van meerdere groepen lid worden of zelf meerdere groepen maken. Zoals bijvoorbeeld een groep Noord Holland spelers of Golfbaan the Dunes groep.

Als bijkomend idee zou u zelfs ook een mini golftoernooi kunnen organiseren zonder overkoepelende  organisatie. U maakt dan de groep en nodigt simpel wel uw golfmaatjes uit om lid te worden van deze groep.

 

Ik daag u als bezoeker uit om door middel van commentaar op dit bericht u ideeën en input te geven. Er is geen goed of slecht

2 reacties op “Groepen, Ideeën en gedachten”

Super initiatief. Denk wel dat er meer keuze tussen speelsterkte mag zijn.
Van 0 – 24 is een groot verschil in speel niveau zo ook 24 – 54
Misschien meer in 0 – 12 en van 12 – 24 etc. Een betere verdeling kan zijn
En ik zou het handig vinden om bij profiel mijn handicap in te kunnen vullen.

Super bedankt voor je input
Ik heb het direct aangepast. beginnend van 1 tot 12 je kunt het zien bij het zoeken nu.
Het 2de idee laat ik nog even varen omdat we zo min mogelijk direct vragen willen stellen, dit heeft omdat de zoekmachine niet op direct waardes kan zoeken.

mvg Erik Reemst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.